Palvelut

Yhteiskehityspalveluihimme voi periaatteessa sisältyä mitä vain osaamme tehdä omin ja verkostomme voimin, joten ensimmäiseksi kannattaa varata puolen tunnin ilmainen tutustumispalaveri suoraan kalenterista. Sen lisäksi olemme paketoineet tutustumistarjouksena tunnin mittaisen henkilökohtaisen Amazon-strategiakonsultaation, jonka voi myös varata suoraan kalenterista ja jonka perusteella asiakas voi jo alustavasti saada ymmärryksen, mitä kannattaa tehdä.

[ameliacatalog category=4]

Ehdot: Maksulliset kalenterivaraukset veloitetaan vasta palaverin jälkeen, vaikka maksupalvelun tarjoaja Klarna kerää maksajan tiedot varauksen yhteydessä. Maksuttomissa varauksissa ei käytetä Klarnaa eikä kerätä maksutietoja. Kalenterivaraukset voidaan peruuttaa tai niitä voidaan siirtää lähettämällä sähköpostia osoitteeseen contact@codev.fi.

Konsultointipäivä ja Innovaatioseteli

Konsultointipäivä määritellään teholliseksi ajaksi varattuna yksinomaan asiakkaan käyttöön sovitussa paikassa ja se pitää sisällään tarvittavan ennakkovalmistelun tarjouspyynnön mukaisesti. Innovaatioseteliprojektin ehdot on puolestaan määritelty Business Finlandin sivustoilla, mutta lyhyesti ne edellyttävät ettei asiakkaalla ole muita tuoreita de minimis tukia ja projektilla tähdätään kansainväliseen kasvuun. Kannattaa aina ottaa yhteyttä ja sopia konsultoinnin sisällöstä ennen kuin tilaa konsultointipäiviä tai innovaatioseteliprojektin.

Kiinteähintaiset projektit

Pääsääntöisesti pyrimme tekemään kiinteähintaisia projekteja, joiden hinnasta voidaan sopia tarjouspyynnön ja hyväksytyn tarjouksen mukaan. Maksu voidaan sitten suorittaa perinteistä laskua vastaan. Lasku voidaan toimittaa postissa, sähköpostissa tai e-laskuna.

Osaamisalueita

Osaamisalueitamme ovat mm. koemarkkinointiprojektit, markkinatutkimukset, kilpailija-analyysit, kanava-analyysit, go-to-market suunnitelmat, palvelusuunnittelu, ja liiketoimintasuunnitelman kehitys ja validointi lean-menetelmissä. Esimerkiksi Facebook/Instagram koemarkkinointikampanjan voimme suunnitella ja toteuttaa viiden tehollisen päivän laskutuksella + itse mainoskulut, jolla löydetään kohderyhmä ja arvioidaan asiakashankintakustannus. Tutkimuspalveluissa voimme hinnoittelussa huomioida, onko tutkimus joiltakin osin hyödynnettävissä myös muilla CoDev:n asiakkailla kuin tutkimuksen ensisijaisella tilaajalla. Voimme vastata isompien projektien tarjouspyyntöihin yhdessä verkostomme kanssa.

Valmennuspalvelut viikon sprintin jaksoissa yritysten perustajille ja tuotetiimille

Sparraamme tiimiäsi liiketoimintasuunnitelman kehittämisessä ja validoimisessa käyttäen Lean Launchpad-menetelmää tai kehittämään tuotetta tai palvelua Design Sprint-menetelmin. Voimme rakentaa räätälöidyn viiden päivän ohjelman lähtötilanteesi ja tavoitteidesi mukaan ja iteroida niin monta kertaa kuin haluatte, kunnes lopputulos on haluttu. Opittuanne prosessin, voitte toki tehdä tätä ilman ulkoista valmentajaakin. Ulkoisen valmentajan suurin lisäarvo tulee siitä, ettei hän ole rakastunut ideaanne ja täten huomaa todennäköisemmin myös haasteet paremmin. Tällaista valmennusta voi myös pitää kohdennettuna ja räätälöitynä kiihdytyspalveluna, säästäen jopa puoli vuotta perustajien aikaa verrattuna kiihdyttämö-ohjelmiin osallistumiseen.

Osa-aikainen tai väliaikainen CxO- ja hallitustyöskentelypalvelu mikro- ja pk-yritykselle

Usein alku- ja skaalautumisvaiheen yrityksillä ei ole tiimissään tarpeeksi kokemusta kaikista yritystoimintaan liittyvistä tehtävistä. Voimme tarjota CxO- ja/tai hallitustyöskentelyä (Advisor) tarpeen mukaan, laskuttamalla vain toimistollanne vietetyistä päivistä. Meillä on kokemusta ja kompetenssia kaikista operatiivisista pienen yrityksen tehtävistä ja lisäksi erityisosaamista myös isojen yritysten strategia-, markkina- ja kilpailija-analyysi-, tuotemarkkinointi-, partnerointi- ja tuotekehitystehtävistä Suomessa ja Piilaaksossa USA:ssa. Jos tuosta listasta puuttuu jotain, verkostostamme kyllä löytyvät nekin kompetenssit, samoin kuin muiden maantieteellisten alueiden asiantuntijat.