Palvelut

Tutkimuspalvelut kaikille yrityksille, yhteisöille ja julkiselle sektorille

Tutkimuspalveluita voivat olla esimerkiksi koemarkkinointiprojektit, markkinatutkimukset, kilpailija-analyysit, kanava-analyysit, go-to-market suunnitelmat, tai vaikka kehitysyhteistyöprojektien evaluaatiot. Esimerkiksi Facebook/Instagram koemarkkinointikampanjan voimme suunnitella ja toteuttaa viiden tehollisen päivän laskutuksella + itse mainoskulut, jolla löydetään kohderyhmä ja arvioidaan asiakashankintakustannus. Tutkimuspalveluissa voimme hinnoittelussa huomioida, onko tutkimus joiltakin osin hyödynnettävissä myös muilla CoDev:n asiakkailla kuin tutkimuksen ensisijaisella tilaajalla. 

Valmennuspalvelut viikon sprintin jaksoissa yritysten perustajille ja tuotetiimille

Sparraamme tiimiäsi liiketoimintasuunnitelman kehittämisessä ja validoimisessa käyttäen Lean Launchpad-menetelmää tai kehittämään tuotetta tai palvelua Design Sprint-menetelmin. Voimme rakentaa räätälöidyn viiden päivän ohjelman lähtötilanteesi ja tavoitteidesi mukaan ja iteroida niin monta kertaa kuin haluatte, kunnes lopputulos on haluttu. Opittuanne prosessin, voitte toki tehdä tätä ilman ulkoista valmentajaakin. Ulkoisen valmentajan suurin lisäarvo tulee siitä, ettei hän ole rakastunut ideaanne ja täten huomaa todennäköisemmin myös haasteet paremmin. Tällaista valmennusta voi myös pitää kohdennettuna ja räätälöitynä kiihdytyspalveluna, säästäen jopa puoli vuotta perustajien aikaa verrattuna kiihdyttämö-ohjelmiin osallistumiseen.

Osa-aikainen tai väliaikainen CxO- ja hallitustyöskentelypalvelu mikro- ja pk-yritykselle

Usein alku- ja skaalautumisvaiheen yrityksillä ei ole tiimissään tarpeeksi kokemusta kaikista yritystoimintaan liittyvistä tehtävistä. Voimme tarjota CxO- ja/tai hallitustyöskentelyä (Advisor) tarpeen mukaan, laskuttamalla vain toimistollanne vietetyistä päivistä. Meillä on kokemusta ja kompetenssia kaikista operatiivisista pienen yrityksen tehtävistä ja lisäksi erityisosaamista myös isojen yritysten strategia-, markkina- ja kilpailija-analyysi-, tuotemarkkinointi-, partnerointi- ja tuotekehitystehtävistä Suomessa ja Piilaaksossa USA:ssa. Jos tuosta listasta puuttuu jotain, verkostostamme kyllä löytyvät nekin kompetenssit, samoin kuin muiden maantieteellisten alueiden asiantuntijat.